نشانواره یا لوگو، عنصری گرافیکی از علائم یا برچسبها است به طوری که با سبک حروف یا قلم خاصی تنظیم شده یا به صورت ویژه اما خوانایی چیده شدهاست. شکل، رنگ، سبک حروف و … باید مشخصاً از دیگر علایم مشابه متفاوت باشد.
طراحی لوگو، آرم و نشانه
نشانواره یا لوگو طرح ملموسی برای نمایاندن خدمات، محصولات و کالای مورد نظر است. همچنین خصوصیات سازمانها و نهادها و … را شرح میدهد.
اخیراً اصطلاح لوگو برای شرح علائم، تمثیلها، لباس نیروهای نظامی، نشانها، فیلمها حتی پرچمها استفاده شده است.
لوگو، آرم و نشانه، معرف هویت و شخصیت یک مجموعه، شخص، شغل و یا هرگونه فعالیت می باشند!
داشتن دانش کافی، تجربه و خلاقیت از گزینه هایی است که هر طراح “لوگو، آرم و نشانه” قوی و حرفه ای باید واجد آن باشد.
لوگو چهره و منظر هر برند است، بنابراین طرح آن از اهمیت زیادی برخودار می باشد. اگر یک لوگو به خوبی و درست طراحی شود قدرتمند و با ارزش برای نام تجاری یا برند خواهد بود. طراحی یک لوگوی موثر برای یک برند به خلاقیت و تلاش بیشتری نسبت به طراحی سایر اقلام گرافیکی دارد.
داشتن دانش کافی، تجربه و خلاقیت از گزینه هایی است که هر طراح لوگو، آرم و نشانه قوی و حرفه ای باید واجد آن باشد.
اصول کلی که برای یک لوگو تعریف شده عبارت است از:
ساده باشد.
با فرهنگ موضوع همخوانی داشته باشد.
عمر بالای 10 (برخی عمر یک نسل یعنی بین 30 تا 40 سال را ذکر کرده اند) سال داشته باشد.
قابلیت تک رنگ شدن را داشته باشد (امروزه لوگوهایی برای یک محصول یا خدمات از یک شرکت طراحی میشوند که نیازی به قابلیت تک رنگ شدن ندارد، به کاربری لوگو در طولانی مدت توجه کنید!).
قابلیت کوچک شدن در ابعاد 1 سانتی متر را دارا باشد.
ترجیحا دارای فرم هندسی باشد.
وضوح عوامل مورد استفاده در نظر گرفته شود.
تناسب عوامل مورد استفاده کاملا رعایت شود.
منحصر به فرد باشد!
سه دستهی کلی برای طراحی لوگو وجود دارد:
نوشتاری (لوگوتایپ یا مونوگرام)
تصویری و علامت اختصاری (پیکتوگرام و آرم)
نوشتاری – تصویری
اینکه کدام یک از این سه نوع طراحی لوگو مناسب است بستگی به برخی از عوامل دارد، از جمله وسعت کاری، منحصر به فرد بودن اسم، نوع شغل یا خدمات و عواملی دیگر.
نمادها در طراحی آرم و لوگو:
امروزه بیش از هر زمانی از علائم در جایگزینی و پر محتوا کردن علائم محدود الفبایی (یعنی حروف) استفاده می گردد.این علائم، نظیر نشانه ها یا علائم تصویری موجود در ایستگاه های راه آهن، فرودگاه ها، خیابان ها و سایر مکانهای عمومی، ممکن است بر مبنای سنتی نوشتاری باشند یا نباشند.
این نمادها همه جا به چشم می خورند: روی بسته بندی ها، قوطی ها، جعبه ها، روی وسایل نقلیه، روی کاغذ، در تابلوهای مربوط به تظاهرات، در بازی های عمومی، بازارها، نمایشگاه ها و جشنواره ها.
از آنجا که مدارک مستند دال بر اینند که این امر یعنی استفاده از نمادها، از سرآغاز پیدایش تمدن جریان داشته است، بی مناسبت به نظر نمی رسد که نگاهی کوتاه به تاریخچه چگونگی ارتباط افراد بشر با یکدیگر بیفکنید. در حدود 40000 سال قبل بشر اولیه که از طریق شکار روزگار می گذراند، به منظور انتقال افکار و امیال خویش به حک علائمی گرافیکی بر صخره ها پرداخت و بدین وسیله کوشید امیال و افکار خویش را از طریق تصویر بنمایاند. از این رهگذر، اندیشه که تا آن زمان صرفا از طریق صوت (زبان) یا حرکات (حالت دستها) بیان می شد، این قابلیت را پیدا کرد که بتواند ثبت گردد و پایدار بماند.
به طور کلی، عموم مردم، کلمه (آرم) را به جای (نشانه) می شناسند.
الف) نشانه: نشانه از واژه یونانی (semeion) گرفته شد که دو واژه (semiotique) و (semidogie) از آن مشتق شده است.
واژه (semiotique) یا ((semidogie خاستگاه های آمریکائی دارد که در آن نشانه شناسی را همچون فلسفه زبان های تعریف می کند، در حالی که اصطلاح ((semidogie خاستگاه اروپائی دارد و بیشتر برای مطالعه زبان های ویژه با نظامهای نشانه ای غیر زبانی (تصویر- ایماء و اشاره- تئاتر و …) به کار می رود.
نشانه شناسی رشته ای جدید است که از آغاز قرن بیستم پدید آمد و بدین ترتیب اصالت و مشروعیت رشته های قدیمی مثل فلسفه را دارا نمی باشد. از جمله افرادی که در باب نشانه شناسی مطالعاتی کرده اند می توان به ساندرس پیرس، سوسور، امبرتو اکو و … اشاره نمود.
دو گونه نشانه وجود دارد:
1- نشانه های دیداری: یعنی هر آنچه با چشم می بینید و با ادراک حسی می شناسید.
2- نشانه های تصویری: وقتی شماری از نشانه های دیداری ثبت می شوند و در متنی جای می گیریند تبدیل به نشانه های تصویر می شوند.
به اعتقاد پیرس نشانه چیزی است که تحت مناسبات یا عناوینی چند، جای چیز دیگری را در ذهن می گیرد.
تاریخچه نشانه:
در طول تاریخ از نماد که نوعی علامت واحد هویت بصری است، به عنوان ابزاری برای ایجاد ارتباط استفاده شده است. تصور بر این است که انسان پیش از تاریخ با خراش دادن و ایجاد نقش بر دیوار غارهای التامیرا در اسپانیا و لاسکو در فرانسه تلاش داشته تا از این طریق به دیگران اعلان خطر یا آگاهی دهد و یا پیام های دیگری را انتقال دهد. باستان شناسان لوازم و ابزارهایی را از یونان باستان یافته اند که بر آن ها نقوش و نمادها و احساس نمادها نیز همچون شکل حروف و رنگ می تواند واکنش های حسی خاصی را در برانگیزد. معنی علائم نما دینی نقش بسته که احتمالا معرف آنها خالق آنها بوده است. بر تابوت های مصری نقوش نمادینی حکاکی شده است که احتمالا نشان از هنرمند خالق آن دارد. در جوامع قرون وسطائی بازرگانان و صنعتگران برای مشخص کردن کالاها یا محصولاتشان از علائم و نمادهای خاصی استفاده می کردند که معرف آنها بود. چاپگران اواخر سده نوزدهم میلادی نیز که به مهارت ها و استادی خود مفتخر بودند بر روی تمامی چاپ نقش های خود نمادهایی را به صورت حرف نشانه یا امضاء چاپ می کردند که معرف حرفه و صنعتگری آنان بوده است. در آغاز سده بیستم نیز گاوچرانان آمریکائی برای مشخص کردن مالکیت دام های خود از علائم انحصاری استفاده می کردند، در واقع آنها از نوعی زبان تصویری استفاده می نمودند که سابق آن به مصریان باستان می رسد.
عوامل موفقیت لوگو یا نشانه:
یک لوگو یا نشانه موفق به سرعت بر مخاطب تاثیر می گذارد و چشم را به شدت به خود جلب می کند. لوگو یا نشانه باید بی هیچ سخن یا کلامی به سرعت قابل تشخیص باشد و دارای انسجامی باشد که آن را از دیگر نشانه ها متمایز سازد. نشانه خوب باید آنچنان قوی و معتبر باشد که تا مدت زمان طولانی همچنان اعتبار خود را حفظ نموده و قابل استفاده باشد. برای طراحی هر نوع حرف نشانه ای را های زیادی وجود دارد اما اصلی ترین ویژگی یک نشانه یا یک نماد خوب، سادگی یا ایجاز آن است.
اصطلاح معروف “کمترین بیشترین است” به کرات توسط طراحان و کسانی که طراحی تدریس کرده اند استفاده شده است. اصل “کمترین بیشترین است” به آموزه های مدرسه باهاوس مربوط می شود و باید به هنگام طراحی نشانه آن را به خاطر سپرد.
بنابراین ملاحظه می شود لوگو در عین سادگی دارای ویژگی ها و خصوصیات بسیار زیادی است که بایستی به طور ظریف و دقیق همگی این مفاهیم در قالب یک تصویر به وجود آید. به همین دلیل است که برخی معتقدند لوگو یکی از مشکل ترین موضوعات طراحی گرافیک است.
آرم (علامت):
طی سال های گذشته و توسط بعضی از استادان دانشکده های هنری در ایران سعی گردید به جای واژه آرم یا لوگو که یک اصطلاح بیگانه بود از واژه نشانه استفاده شود، ولی همانطور که در مباحث قبل اشاره شد واژه نشانه دامنه بسیار وسیع تر و گسترده تر از بحث گرافیک را در بر می گیرد. پس بهتر است از همان واژه آرم یا لوگو که امروز نیز زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده نمود.طراحی آرم یکی از مهم ترین شاخه های رشته گرافیک محسوب می گردد و معرف هویت و شخصیت یک مجموعه، شخص، شغل و یا هرگونه فعالیت می باشد.
دسته ای از کارت های ویزیت که در آن ها آرم حرف اول را می زند یعنی به نوعی تاکید بر روی عناصر است. آرم باید در مکانی قرار گیرد که ترکیب کل کار را بهم نزند و در کنار نوشتار فضایی مناسب و ترکیب بندی چشم نواز داشته باشد. در کنار آرم همواره نام اصلی موسسه محصول یا موضوع درج می گردد که معرف آن می باشد. نوع حروف و نحوه قرار گرفتن آن از موارد مهم در کنار طراحی آرم در کارت ویزیت محسوب می شود. مجموع عناصر طراحی شده در کنار نوشته یک نوشته را کامل می سازند.یک آدم خوب و متعادل آدمی است که علاوه بر جنبه های زیبایی شناختی و رساندن مفهوم و موضوع … در هنگام کوچک شدن و قرار گرفتن در کارت ویزیت از زیبایی و گویایی آن کاسته شود. دونالد آندرسون در کتاب عناصر طرح بیان می کند که تکنیک گاهی اساسی ترین عامل در ساده نمودن جزئیات یک شکل بغرنج و تبدیل آن به یک آرم هنری و قابل درک است و به همین دلیل باید دارای قابلیتهای فراوانی باشد، در اصل یک آرم در حکم امضاء و مهر شخص و یا اشخاص مورد نظر است.
3- طراحی لوگو تایپ
یکی از عوامل مهم و گاهی مهم ترین ابزاری که در شکل گیری یک هویت خاص یا یک یونیفورم کلی مورد استفاده طراحان قرار می گیرد لوگو است، لوگو تایپ یا نشانه نوشته، اغلب نام خاصی برای یک شرکت، مجموعه یا کالا و گاهی تنها یک نوشته حتی فاقد معنی است که با طراحی خاص و متفاوت ارائه نشده تا به اذهان بنشیند. در اکثر اوراق اداری در یک نگاه سریع اولین چیزی که به نظر مخاطبان می رسد لوگوی آن است، نام شرکت یا شخص حقیقی و … که در بسیاری موارد مهم ترین پیام اوراق است. بیشترین کاربرد لوگوها آن است که برای مخاطب قابل شناسائی باشند. بنابراین در طراحی لوگو خوانا بودن همراه با متفاوت بودن یا سایر لوگوهای هم موضوع یک اصل است.لوگو باید قابل درک، تاثیر گذار بوده و در ذهن بیننده باقی بماند. لوگو از سرمایه های معتبر یک شرکت محسوب می شود. با ارتقاء یک شرکت همچنان نام و لوگوی آن ثابت مانده و طراحی لوگو برای نشانه یک شرکت تولیدی یا خدماتی متفاوت است.
لوگویی که مصرف نشانه یک موسسه با دامنه فعالیت ها و مخاطبین محدود را دارد می تواند اندکی با دشواری خوانده شود و چندان ساده نباشد. هر چند که خوانایی و سادگی از اصول طراحی لوگو است.
یک لوگو در واقع، سمبلی بوده که مشخصات شرکت را نمایان می سازد. لوگو تایپ، نام شرکت می باشد، زمانی که یک لوگو تایپ در صفحه سربرگ قرار می گیرد به عنوان بخشی از هویت شرکت تلقی می گردد. لوگو ابزار با ارزشی جهت شناخت سریع تر شرکت به حساب می آید.
در کل یک لوگوی ایده آل از یک نظر باید پیام خود را بیان نماید و احساس مخاطب را نسبت به شرکت برانگیخته و نمایان سازد. حال این لوگو ممکن است کلیه عملکرد مورد نظر شرکت را بیان نکند.
در هر صورت یک لوگو تایپ باید دارای خصوصیات عمومی زیر باشد:
الف) عملکرد شرکت را نشان دهد.
ب) شناخته شده باشد.
ج) متنوع و متفاوت با لوگو تایپ با همنوع خود باشد.
در صورتی که لوگو تایپ یک شرکت دچار تغییرات و دگرگونی اساسی شود مخاطبان آن فکر می کنند که نوع مالکیت شرکت تغییر کرده یا حوزه مربوط کاملا معقول شده است. بایدتوجه داشت که جدید ساختن لوگوی موجود با استفاده از لوگوی قدیمی بهتر از کنار گذاشتن لوگوهای قدیمی و یا روی آوردن به یک لوگوی جدید می باشد. نقش لوگو در ایجاد ارتباط و انتقال مفاهیم، نقشی کلیدی و بسیار پر اهمیت است.
نوشتار و طراحی حروف:
عنوان اصلی و نوشته ها از عوامل بصری اصلی در طراحی اوراق به چشم می آیند، وجود آنها در صفحه یک امر ضروری جهت هدایت چشم به موضوع مورد نظر می باشد. نوشته باید در صفحه خوانا بوده و مزاحم عناصر دیگر نباشد.
هنگام طراحی کارت، سربرگ و پاکت باید به این نکته توجه داشت که نوشته ها نباید با عناصر دیگر تداخل پیدا کنند. قطع کارت ویزیت سبب می شود که فضای بسیار محدودی برای رساندن سریع اطلاعات وجود داشته باشد. باید از نوشته به صورت خلاصه، مفید و قابل انتقال بهره جست، قرار نگرفتن صحیح نوشته ها در صفحه و حجم زیاد مجموعا نازیبایی آنها، مشتری را سردرگم خواهد کرد و باعث می شود که متوجه خدمات شرکت نشود و نگاه کردن به آن باعث آزار چشم شود. وجود نوشته های نا متعادل و نازیبا و قرار نگرفتن آنها در جای درست ست اداری به یکی از عوامل شکست و ناموفق بودن در طراحی آن هاست.
در یک سربرگ عناصر نوشتاری شامل: اسم، نام شرکت، آدم شرکت، آدرس پستی و شماره تلفن و فکس و آدرس الکترونیکی، شماره و تاریخ پیوست می باشد، این استاندارد باید در همه سربرگ ها رعایت شود.
نوشته های ضروری روی پاکت عبارتند از: آدرس پستی، تلفن، نام و آرم شرکت، فکس، وب سایت،ایمیل اشاره کرد. در واقع نوشتار عامل جذب دید مخاطب محسوب می شود.
(طراحی حروف) واحد اندازه گیری حروف، پوینت point نامیده می شود.هر چه پوینت بیشتر باشد حروف بزرگتری خواهد داشت. فضای بین خطوط لیدینگ leading نامیده می شود. هر چه که عدد لیدینگ بیشتر باشد، فضای گسترده تری را در اختیار دارید.
فضای نوشتاری ممکن است به صورت حروف با وزن های مختلف در صفحه قرار گیرند، وزن های به میزان ضخامت یا سنگینی حروف باز می گردد. شکل و نوع حروف در زیبایی کار تاثیر گذار است. باید بدانید از چه فونت و نوشته ای برای موضوع مورد نظر استفاده کنید. امروزه وجود کامپیوترها امکانات جدیدی از نظر شکل و نوع حروف و انواع قلم (فونت) در اختیار ما قرار می دهد.
یکی از مهمترین عوامل خوب بودن طراحی حروف، اهمیت دادن به خطوط افقی و عمودی است.
نکات زیر را در مورد فضای نوشتار باید مد نظر داشت:
1- مطالب و نوشته ها باید به اندازه ای بوده که خوانده شوند.
2- خواندن ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک برای مخاطب آسان تر از خواندن حروف صرفا بزرگ باشد.
3- خواندن خطوط طولانی، نوشته ها، چشم را خسته می کند.
4- فضای نوشتاری که راست چین یا چپ چین بوده آسان تر از نوشته ای خوانده می شود که وسط چین باشد.
5- نوشته سفید روی زمینه سیاه سخت تر خوانده می شود، همچنین نوشتار رنگی، به ویژه روشن به سختی خوانده می شود. اساسا صحیح نیست که نوشته تیتر، معمولا بزرگ و یا با حرف توپر و به صورت رنگی روی پس زمینه های تیره و روشن تایپ شود.
6- حروف توپر، فشرده، یا ایتالیک برای بخش های مهم آورده می شود، چرا که آن ها چشم را خسته می کند.
7- فضای نوشتاری خلوت معمولا بهتر از فضای نوشتاری شلوغ خوانده می شود.
اصول طراحی لوگو، آرم و نشانه، نشانواره
fa.wikipedia.org/wiki/%D9%84%D9%88%DA%AF%D9%88
و منابع دیگر
سفارش طراحی لوگو، آرم و یا نشانه را دارید؟ کلیک کنید
با سلام
سایت خیلی خوبی دارین و مطالبتون خیلی مفید و کاربردی هست
روی نقاشی بیشتر کار کنین :wink: تمرکز سایت روی گرافیک و عکاسی هست؟
ایرادی هم به نظرم آمد برایتان مینویسم آن هم رنگ سایت است که مشکی میباشد و خواندن را تا حدودی مشکل میکند
برای شما و سایت خوبتون آرزوی موفقیت سرافرازی دارم
رضا بزرگر
درود بر شما رضای عزیز
چشم در مورد نقاشی هم مطلب بیشتر ارسال میکنم :)
در مورد رنگ سایت هم دوستان نظر بدن اگه این ترکیب مناسب نیست، تم جدید طراحی مکینم ;)
برای این هم پیشنهاد بدید لطفا
خیلی ممنونم از مطالب خوب و آموزنده سایتتون
در مورد قیمت هزینه های طراحی طبق تعرفه انجمن هم مطلب بگذارید اکثر طراحان با نصف تا یک دهم تعرفه ها کار میکنن و این به کار خودمون ضربه میزنه
ممنونم از شما مونای عزیز
در موردی که شما فرمودید مرجع خود انجمن طراحان هست
این که هر کسی برای گرفتن کاری یه قیمتی میده اصلا خوب نیست و متاسفانه همصنف های ما و معمولا افراد کار بلد تو این زمینه خیلی مشکل دارن و ضرر میکنن و بعضا کسانی که کم تجربه هسن و یا نه تجربه و نه تحصیلات مرتبط با گرافیک و … رو دارن قیمتهایی خیلی کمتر از دستمزد واقعی میگیرن برای طراحی
به هر حال انجمن صنفی طراحان گرافیک باید این موارد رو درست کنه
رنگ سایت خوبه
خاصه! یه جورایی منحصر به فرده
لوگو به همراه اوراق اداری رو تو بهارستان 50 تومن قیمت میدن
سوادشون هم خیلی باشه دیپلمه!!
انجمن طراحان هم اگه میتونست تو این سالها درست میکرد کاری میکرد.
کاش یه رشته ای درس خونده بودیم که ارزش داشت. هر کی یه کلاس دو ماهه فتوشاپ میره با امثال من که 12 سال از عمرم رو پای این کار گذاشتم یکی نبود.
مونا جان مثل اینکه شما دلت از ما پر تره :D
امیدوارم باشیم اوضاع به زودی بهتر بشه
الان راحت لوگو ساز انلاین داره میفروشه و طراحی لوگو میکنه
salam..mamnoon az matalebe mofidi ke inja gozashte boodin.. kheyli estefade karda,.
عالی بود مطلبتون
خیلی استفاده کردم و خیلی بهم کمک کردین
متشکرم
دانلود کتاب کتاب کار طراحی لوگو
دانلود کتابهای گرافیک
مجموعه کتابهای آموزشی نرمافزارهای طراحی گرافیک
مجموعه کامل کتابهای هنر طراحی گرافیک
با سلام
ضمن تشکر از سایت خوبتون پیشنهاد دارم لوگوهای خوب فارسی نیز در انتهای مطلب اضافه کنید.
پیشنهاد خوبیه :)
ممنون از شما
از آنجایی که من در حال حاضر نیاز به طراحی لوگو دارم به نظر من هم خیلی خوب میشود که نمونه های خوب ایرانی هم در سایت نمایش داده شوند
لوگوهای خوب فارسی مثل لوگو بانک صادرات یا لوگو رایتل یا … رو هم بگذارید
فقط بوتان؟ ;)
دانلود کتاب های هنر
مرسی عالی بود ممنونم!
سلام دکی .
مطالبت خیلی آموزنده و الهام بخش بود . بهت تبریک میگم . با اجازه اینو تو وبلاگم میلینکم با ذکر منبع .
سلام اوستا ;)
صاحب اختیاری شما :D
با سلام و خسته نباشید ای کاش در مورد تعرفه لوگو هم مطلبی را منتشر کنید.
سلام خدمت شما
اگر منطورتون تعرفه رسمی هستش رو سایت انجمن طراحان گرافیک موجود و قابل دانلود هست.
به جز اون، تعرفه مشحصی وجود نداره
بنده به عنوان مشتری، در اینباره از چند شرکت مختلف قیمت گرفتم و متاسفانه هر کسی قیمت خودرا دارد
زنده باشید سایت خوبی دارید
مطالب بسیار مفید بودند
ممنونم دوست عزیز :)
عالی بود با تشکر از شما
با سلام
و تشکر از شما
مطالب سایت بسیار عالی هستند.
لطفا اطلاعات تماس خود را ارسال کنید.
با سلام جناب الهی
09122219874 و [email protected]
بسیار عالی بود مطالب سایتتون
:razz: سلام من یه طراحی آرم و لوگو میخوام برای لباس هایی که خودم طراحی می کنم ,مییشه لطفا منو راهنمایی کنید؟ممنون
چه کمکی از دست من ساخته است؟
از طریق ایمیل یا تلفن میتونید با من در تماس باشید.
09198317720 – 09122219874
درخواه
سلام ممنون از سایت خوبتون .
:roll: :roll: لطفا آرم های مختلف دیگری هم بزارین تو سایت ممنون :shock: :shock:
سلام
ببخشید یک سوال داشتم
من میخوام یک سایتت بزنم
فروشگاه اینترنتی
میخوام ببینم مراحلش به چه صورته برای جواز گرفتن و اینا
ممنون میشم راهنماییم کنید
بی.ام
متاسفانه به موضوع سایت ما تقریبا بی ربطه اما شاید در آینده مطالب مفیدی هم در رابطه فروشگاههای اینترنتی توی سایت بگذاریم
مطلب بسیار خوبی بود :wink:
جالب بود، مرسی
عالی بود
سلام
با تشکر از مطالب مفیدتون ، در طراحی لوگو و نشانه اگر مورد پسند واقع نشد طراح هزینه ای میگیره یا نه ؟
با سلام
بستگی به قرارداد داره
اگر در قرارداد ذکر شده باشه در صورت عدم تایید پولی پرداخت نمیشه که هیچ در غیر این صورت بالاخره روی یک توانایی یا نمونه کار و … به طراح سفارش داده شده و پس با اعمال تغییرات و … در اتودها بالاخره نتیجه حاصل میشه
مرسی از مطالب مفیدتون
سلام من دیپلم تصویر سازی دارم اما خیلی مشتاق هستم که ارم یا لوگو خودم طراحی کنم مشه منو راهنمایی کنید :roll: :oops:
مطلب بسیار خوبی و کاملی درباره لوگو بود. اما در نظر بگیرید که با تغییر شرکت ها و سلیقه ها و مسایل دیگر، سبک های طراحی لوگو نیز تغییر میکند و مطالب از این دست نیز باید بروزرسانی گردند
ممنون از شما
مطالب خوب و مفیدی دارین
موفق باشین
سلام
چطور میتونم خودم لوگو طراحی کنم؟
میشه آموزش ویدیویی بزاری؟
والا چه عرض کنم. اگر دانش و تجربه شو داشته باشن چه ایرادی داره؟ ;)
سلام… اگر شرکتی کارت بازرگانی نداشته باشد، مجاز است که در لوگوی خود از حروف یا کلمات انگلیسی استفاده نماید؟ (به منظور ثبت برند)
سلام. فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
خیلی عالی بود. از همه بیشتر لوگوی اپل برام جالب بود. همش با چندتا دایره!!!!!
سلام خسته نباشید
واقعا ممنون از سایت خوب و مطالب مفیدتون
خیلی عالی بود